Godmorgon

Nu åker jag och tränar! Hörs!

Söndag

Godmorgon, ligger och lyssnar på veronica maggio och spelat tetris. Idag ska jag, träna, packa och fixa massvis med saker. HAr super mycket att göra idag och sen kommer stimp hem idag också :D :D


Godnattt

Seriöst så är ju hur trött som helst. Somnar vilken sekund som helst. Skolavslutningen va toppen. Visade i inlägget under lite bilder från skolan på morgonen och lite bilder från Vita elefanten med tjejerna i klassen. På kvällen va vi hos Tutt. Inga bilder från det. Men det va jätte kul. Jag sov sen hos Tove och jag somnade vid fyra och sen gick vi upp kvart i elva och då hade jag legat vaken en timme. Sov inte alls mycket alltså. Hela förmiddagen så städade Tove och jag. Kapsyller, sugrör, muggar, burkar, flaskor nästan överallt.. Vi tog ner ett tält som tog en himmla tid. Sen fixade vi oss och så. Eftersom det var så mycket burkar så skulle Tove och jag åka och panta dom. Vi trodde klockan typ var 1/2 när vi skulle åka. Då va klockan liksom 4. Då trodde vi att hela dagen va borta. Men sen så köpte vi en varsin sallad på Wickmans och satte oss på en brygga i hamnen. På ett ställe där vi aldrig nånsing hade satt en fot. Vi visste typ inte att det stället fanns. Suepr mysigt var det iallafall. Mysig start på sommarlovet. Sommaren 2011 kommer bli BÄÄÄÄÄÄST!
panting på G
Love uu Tuttis!! <3

Bilder från skolavslutningen


Kvällen är din

Så häääääääääääääääär trött.

Skolavslutning imorgon!

Imorgon är det skolavslutning, fett kul! Åttan har gått otroligt fort! Idag fick vi sluta vid halv två, då åkte jag och mina vänner ner på stan och solade. Sen kollade vi på korsängens skolavslutning och sen kollade vi på match. Nu ska jag sova och tagga skolavslutning! :D

hemma från skolan

Fick sluta 3 idag, isället för halv fyra. Iallafall lite tidigare.. Tycker det är konstigt att vi har vanliga lektioner fortfarande. Idag ska jag iallafall klippa mig ochs linga mitt hår. Så jag ska ta och äta nu. Vi hörs senare. puss!

7 juni

Ojojoj, ingen bloggning på riktigt länge. Sen i torsdags tills igår var vi lediga. Jag har gjort ganska mycket dom dagarna. Grillat med laget i koffsan, Kolla på fotboll, mer än 10 matcher samanlagt, jag har tältat, årets första tältning, jag har ätit hur mycket fet mat och godis som helst, jag har varit med mina underbara vänner. Sen har det varit underbart fint väder!! Älskart! Idag har det också varit fint väder, jag gick först i skolan och sen efter lunch så var jag och Linnea med niorna på skolarugbyn för dom hade inge folk sen åkte jag hem och sen tränade jag handboll. Det va en as rolig träning. Vi sprang 3 km, hade lite fys och sen körde vi med bollar. As kul var det. Nu ska jag gå och duscha. Puss!
En bild från i torsdags när vi grillade med laget i Koffsan!!

Godmorgon!

Oj klockan är redan halv ett nästan. Vakande vid nio kanske. Idag ska jag grilla med handbollslaget i koffsan! Super kul ska det bli! Men det är ikväll. Jag ska snart åka och handla med Linn osv. Så vi hörs sen!
Linn, jag, Edina och Nellie. Vi gick på alla "Maj the hell träningar" 9/9! :D

Godnatt

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Idag är det första juni. Och nu väntas ett litet lov kan man säga. Känns som fredag fast det är onsdag. Först idag så kollade vi på niornas cabare. Den va jättebra! Senåkte jag och tjejerna och åt och på Wickmans. Sen åkte vi till skolan och ha de svenska en timme sen åkte jag ner på stan och kollade på studenten och åt jordgubbar. Åhhh vad jag också vill ta studenten! Sen åkte jag hem till Tove med Ida och Toce och vi åt och så, sen åkte vi och kollade på esk p 97s match och sen kom Linn. Vi cyklade runt och massa. Har varit en toppen dag! Godnatt!

RSS 2.0